Peste pane a la All Food


Peste pane a la All Food

Pentru amatorii de peste si nu numai va oferim o reteta delicioasa: peste pane a la All-food. Crocant si apetisant acest peste pane all-food este un preparat sanatos si savuros.

Ingrediente: Pentru a prepara aceasta reteta aveti nevoie de 400 g fileuri de peste alb (recomand cod), partial decongelate; 120 g pesmet; 2 linguri de parmezan ras; o lingura de patrunjel verde tocat; coaja rasa de la o lamaie; o lingura de boia de ardei dulce sau iute (dupa preferinte); o lingura de cimbru uscat; o lingura de praf granulat de usturoi; 150 ml smantana; 1 ou; 100 grame de faina; 100 ml ulei vegetal; sare si piper.
Cantitatile din aceasta reteta sunt calculate pentru 4 persoane, iar timpul de preparare este de 60 de minute.

Pregatire:

Intr-un castron, puneti pesmetul si adaugati sare si piper. Adaugati peste pesmet, parmezanul, usturoiul granulat, coaja de lamaie, patrunjelul, boiaua de ardei, cimbrul si amestecati pana se omogenizeaza compozitia. Intr-un castron separat, se pune un ou si se toarna smantana deasupra. Se bate compozitia cu o furculita pana se omogenizeaza. Pregatiti fileurile, taindu-le in fasii subtiri de grosimea a doua degete. Se pune faina intr-un castron si putem incepe prepararea.

Preparare:

Se tavaleste pestele prin faina. Apoi se introduc in smantana. In final se tavalesc in pesmet si se aseaza bucatile de peste pe o farfurie.

Luati o tigaie in care puneti ulei, dupa care lasati-l la incins, la foc mediu. Puneti bucatile de peste la prajit si lasati-le pana capata o culoare maro-auriu. Dupa ce s-au rumenit, scoateti bucatile de peste pe o hartie de bucatarie, sa se scurga surplusul de ulei. Se serveste cu garnitura de cartofi natur (preparare cartofi natur) si lamaie.

Preparare peste pane a la All Food in imagini:

Peste pane a la All-food,Cantitatile din aceasta reteta sunt calculate pentru 4 persoane, iar timpul de preparare este de 60 de minute. Ingrediente:400 g fileuri de peste alb (recomand cod), Ingrediente: 120 g pesmet, Ingrediente:2 linguri de parmezan ras, Ingrediente:o lingura de patrunjel verde tocat, Ingrediente :coaja de la o lamaie rasa Ingrediente:o lingura de boia de ardei dulce sau iute dupa preferinte,
Ingrediente:o lingura de cimbru uscat, Ingrediente:o lingura de praf granulat de usturoi, Ingrediente: un ou Ingrediente: 150 ml smantana, Ingrediente:100 grame de faina, Ingrediente:100 ml ulei vegetal, Intr-un castron, puneti pesmetul si adaugati sare si piper. Adaugati peste pesmet, parmezanul, usturoiul granulat, coaja de lamaie, patrunjelul, boiaua de ardei, cimbrul,
Amestecati pana se omogenizeaza compozitia. Intr-un castron separat, se pune un ou si se toarna smantana deasupra. Se bate compozitia cu o furculita pana se omogenizeaza. Pregatiti fileurile, taindu-le in fasii subtiri de grosimea unui deget. Se tavaleste pestele prin faina. Apoi se introduc in smantana. In final se da pestele prin pesmet,
Se aseaza bucatile de peste pe o farfurie. Luati o tigaie in care puneti ulei, dupa care lasati-l la incins, la foc mediu. Puneti bucatile de peste la prajit, Lasati sa se prajeasca pana capata o culoare maro-auriu. Dupa ce s-au rumenit, scoateti bucatile de peste pe o hartie de bucatarie, sa se scurga surplusul de ulei. Se serveste cu garnitura de cartofi natur si lamaie.  

Pofta mare si succes la preparare!

2 păreri.

  1. Adina spune:

    Maxime complimente si felicitari pentru acest pane! Este de-a dreptul minunat!!!!

  2. Tavi spune:

    @Adina – Multumesc.

Spune-ţi părerea