Sandwich cu cascaval si sos mango Chutney


Sandwich cu cascaval si sos mango Chutney

Asa cum va promiteam in postul anterior, astazi va prezint o reteta de sandwich cu cascaval si sos mango Chutney care se prepara foarte rapid si la care puteti folosi deliciosul sos mango Chutney. Acest sos care are arome pur si simplu uimitoare, cu un  gust dulce-acrisor, dar si picant, este foarte potrivit pentru a-l combina cu cascavalul. Poate o sa vi se para ciudata alaturarea unui sos dulce-acrisor, branzei sau cascavalului. Dar cine a mancat sandwich Monte Cristo, va intelege de ce am ales aceasta combinatie. O sa vedeti ca sandwich-ul cu cascaval si sos mango Chutney este chiar mai bun decat sandwich-ul Monte Cristo, care se serveste cu sirop de artar sau sos dulce de mustar.

Pentru prepararea acestui sandwich aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 felii de paine toast; 2 felii de cascaval, (Cheddar, Gruyere, Hochland, etc.); 1 lingura de sos mango Chutney (preparare sos mango Chutney); 10 g de unt.

Preparare sandwich cu cascaval si sos mango Chutney: Ungeti feliile de paine cu unt. Adaugati cascavalul si sosul mango Chutney (preparare sos mango Chutney). Suprapuneti feliile de paine si cascaval, si puneti-le in grill timp de 4 minute. Dupa ce s-au rumenit, scoateti-le pe o farfurie si lasati-le sa se racoreasca 5 minute. Dupa ce au trecut cele 5 minute le puteti servi.


Preparare in imagini:


Succes la preparare si Pofta Buna!

Spune-ţi părerea