Sandwich cu branza de vaci si rosii


Sandwich cu branza de vaci si rosii

Daca doriti un sandwich gustos, dar in acelasi timp sa fie si dietetic, va recomand sandwich-ul cu branza de vaci si rosii. Este usor de preparat, are doar 260 de calorii/portie si este recomandat chiar si pentru diabetici.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 100 g branza de vaci; 1/2 pahar de lapte; 4 fire de ceapa verde; 1/2 lingurita de piper, macinat; 1/2 lingurita curry; un praf de sare; 1 rosie.

Preparare sandwich cu branza de vaci si rosii: Tocati ceapa marunt si puneti-o pe o farfurioara. Puneti condimentele pe o farfurioara (piperul macinat, curry-ul si sarea). Pregatiti laptele si branza. Taiati rosia in doua si scoateti samburii cu ajutorul unei lingurite. Pastrati doar pulpa, pe care o taiati cuburi mici, si puneti-o intr-un bol.
Turnati lapte peste branza, putin cate putin, amestecand permanent, pana banza devine de consistenta unei creme mai groase. Adaugati jumatate din ceapa tocata in branza si amestecati ca sa se incorporeze uniform in compozitie. Adaugati si sarea, curry-ul si piperul macinat si amestecati bine.

Crema de branza este gata. Puneti peste rosiile din bol restul de ceapa tocata si condimentati cu sare si piper dupa gust. Amestecati bine, dupa care ungeti feliile de paine cu crema de branza. Puneti din compozitia de rosii cu ceapa pe deasupra si se poate servi.


Preparare in imagini:

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 100 g branza de vaci; 1/2 pahar de lapte; 4 fire de ceapa verde; 1/2 lingurita de piper, macinat; 1/2 lingurita curry; un praf de sare; 1 rosie. Preparare sandwich cu branza de vaci si rosii: Tocati ceapa marunt si puneti-o pe o farfurioara. Puneti condimentele pe o farfurioara (piperul macinat, curry-ul si sarea). Pregatiti laptele si branza. Taiati rosia in doua si scoateti samburii cu ajutorul unei lingurite. Pastrati doar pulpa, pe care o taiati cuburi mici,
si puneti-o intr-un bol. Turnati lapte peste branza, putin cate putin, amestecand permanent, pana banza devine de consistenta unei creme mai groase. Adaugati jumatate din ceapa tocata in branza si amestecati ca sa se incorporeze uniform in compozitie. Adaugati si sarea, curry-ul si piperul macinat si amestecati bine.  Crema de branza este gata. Puneti peste rosiile din bol restul de ceapa tocata
si condimentati cu sare si piper dupa gust. Amestecati bine, ungeti feliile de paine cu crema de branza. Puneti din compozitia de rosii cu ceapa pe deasupra si se poate servi. Pofta Buna!        

Succes la Preparare si Pofta Buna!

Spune-ţi părerea