Toast cu file de porc si branza Camembert


Toast cu file de porc si branza Camembert

Daca doriti un sandwich satios si exotic va recomand toast cu file de porc si branza Camembert. Se prepara in cca. 25 de minute si are 650 de calorii/portie.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 300 g file de porc, taiat felii subtiri; 4-8 felii de paine toast (functie de cate felii de carne aveti); 2 linguri de unt; 150 g ciuperci champignon; 2 graunte de usturoi; 1 lingura de patrunjel verde tocat; 1 lingura de mustar; 4 linguri de horinca de mere; 200 g branza Camembert; sare si piper dupa gust.

Preparare toast cu file de porc si branza Camembert: Puneti intr-o tigaie o lingura de unt si lasati-l sa se topeasca la foc mediu. Condimentati cu un praf de piper carnea si adaugati-o sa se rumeneasca in tigaie, pe ambele parti, pana capata o culoare maro-aurie. Dupa ce s-a rumenit, scoateti carnea intr-un bol si puneti o farfurie deasupra ca sa se pastreze calda.

Tocati ciupercile, zdrobiti usturoiul si puneti, intr-o alta tigaie, o lingura de unt sa se topeasca, la foc mediu. Adaugati in tigaie ciupercile si usturoiul si rumeniti-le 5 minute. Adaugati apoi mustarul si amestecati pana se incorporeaza in compozitie. Condimentati cu un praf de sare si piper si adaugati horinca. Adaugati si patrunjelul tocat, mai amestecati 1 minut si stingeti focul.

Puneti painea sa se rumeneasca, in toaster sau in prajitorul de paine. Dupa ce ati rumenit painea, taiati branza felii si adaugati pe feliile de paine cate o lingura de ciuperci. Peste ciuperci asezati cate o felie de file. Mai puneti o lingura de ciuperci peste felia de file, iar in final adaugati si feliile de branza.
Puneti toate sandwich-urile astfel facute intr-o tava si introduceti tava in cuptorul incins in prealabil la 200 de grade. Lasati 2 minute la cuptor, dupa care scoateti tava si lasati 5 minute sa se racoreasca. Impartiti sandwich-urile in farfurii si serviti-le calde.

Preparare in imagini:

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 300 g file de porc, taiat felii subtiri; 4-8 felii de toast (functie de cate felii de carne aveti); 2 linguri de unt; 150 g ciuperci champignon; 2 graunte de usturoi; 1 lingura de patrunjel verde tocat; 1 lingura de mustar; 4 linguri de horinca de mere; 200 g branza Camembert; sare si piper dupa gust. Preparare toast cu file de porc si branza Camembert: Puneti intr-o tigaie o lingura de unt si lasati-l sa se topeasca la foc mediu. Condimentati cu un praf de piper carnea si adaugati-o sa se rumeneasca in tigaie, pe ambele parti, pana capata o culoare maro-aurie. Dupa ce s-a rumenit, scoateti carnea intr-un bol si puneti o farfurie deasupra ca sa se pastreze calda.
Tocati ciupercile, zdrobiti usturoiul si puneti, intr-o alta tigaie, o lingura de unt sa se topeasca, la foc mediu. Adaugati in tigaie ciupercile adaugati si usturoiul si rumeniti-le 5 minute. Adaugati apoi mustarul
si amestecati pana se incorporeaza in compozitie. Condimentati cu un praf de sare condimentati si cu un praf de piper adaugati horinca Adaugati si patrunjelul tocat, mai amestecati 1 minut si stingeti focul. Puneti painea sa se rumeneasca, in toaster sau in prajitorul de paine.
Dupa ce ati rumenit painea, taiati branza felii si adaugati pe feliile de paine cate o lingura de ciuperci. Peste ciuperci asezati cate o felie de file. Mai puneti o lingura de ciuperci peste felia de file, iar in final adaugati si feliile de branza. Puneti toate sandwich-urile astfel facute intr-o tava si introduceti tava in cuptorul incins in prealabil la 200 de grade. Lasati 2 minute la cuptor, dupa care scoateti tava si lasati 5 minute sa se racoreasca.
Impartiti sandwich-urile in farfurii si serviti-le calde. Pofta Buna!            

Succes la preparare si Pofta Buna!

Spune-ţi părerea