Omleta cu trei feluri de branza
Dimineata am avut chef sa mananc o omleta inainte sa plec la birou, asa ca am facut o omleta cu trei feluri de branza. A iesit delicioasa si v-o recomand.
Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 oua; 20 g branza mozzarella, rasa; 20 g branza Cedar, rasa; 20 g branza Edam, rasa; sare si piper dupa gust; 4 linguri de ulei; un varf de lingurita de busuioc, tocat.
Preparare omleta cu trei feluri de branza: Radeti branza si puneti ouale intr-un bol. Condimentati ouale cu un praf de sare si de piper, dupa care bateti-le bine. Adaugati, peste ouale batute, branza rasa si busuiocul, si amestecati pana se omogenizeaza toate ingredientele.
Puneti o tigaie pe foc si adaugati 4 linguri de ulei. Cand s-a incins uleiul adaugati omleta, puneti un capac deasupra si lasati 2-3 minute sa se prajeasca la foc mic. Intoarceti-o si pe cealalta parte, cu o paleta, si mai lasati un minut sa se prajeasca, fara capac. Stingeti focul si portionati omleta, dupa care puneti-o in farfurii si se poate servi cu paine de casa si salata de rosii.
Preparare in imagini:
Succes la preparare si Pofta Buna!
marfa de omleta, m-am delectat cu ea la micul dejun
@marian – Ma bucur ca ti-a placut.