Crema de usturoi


Crema de usturoi

Iuly, un cititor al blogului meu, imi spunea zilele trecute, la reteta de mujdei de usturoi, ca ar fi mai buna reteta cu putina smantana si leustean. I-am raspuns ca deja ce-mi recomanda nu mai este reteta clasica de mujdei de usturoi, ci crema de usturoi, care nu se pupa nicicum cu o saramura de peste, de exemplu, asa cum este cazul mujdeiului de usturoi.

Prin urmare, modul in care prepari usturoiul (mujdei sau crema) depinde in mare masura de ceea ce iti propui sa servesti la masa. Asa incat azi am sa postez si eu o reteta de crema de usturoi, delicioasa, pe care v-o recomand la supa minestrone.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 150 g smantana; 3 graunte de usturoi; 1 lingura de busuioc verde, tocat marunt; sare si piper dupa gust.

Preparare crema de usturoi cu busuioc: Zdrobiti usturoiul si tocati busuiocul. Puneti usturoiul si busuiocul peste smantana si amestecati bine pana se integreaza toate ingredientele in smantana. Condimentati cu un praf de sare si de piper, amestecati din nou si crema este gata. Se poate servi la ciorbe si supe, dar si la fripturi.


Preparare in imagini:

Pentru prepararea cremei de usturoi aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 150 g smantana; 3 graunte de usturoi; 1 lingura de busuioc verde, tocat marunt; sare si piper dupa gust. Preparare crema de usturoi cu busuioc: Zdrobiti usturoiul si tocati busuiocul. usturoi smantana Presarati si busuiocul peste smantana amestecati bine pana se integreaza toate ingredientele in smantana. Condimentati cu un praf de sare, Condimentati cu un praf de piper,
amestecati din nou si crema este gata. Se poate servi la ciorbe si supe, dar si la fripturi. Pofta Buna!          

Succes la preparare si Pofta Buna!

Nu sunt păreri.

    Spune-ţi părerea