Supa Minestrone


Supa Minestrone

Daca tot v-am recomandat crema de usturoi la supa Minestrone, hai sa va prepar si o supa Minestrone, cu care sigur va veti impresiona intrega familie.

Pentru prepararea supei Minestrone aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 punga de 450 gr de legume  Minestrone (acest amestec de legume congelate are in compozitie: morcovi, cartofi, mazare, fasole verde, rosii, dovlecei, telina, conopida, praz, varza, fasole boabe, busuioc si patrunjel); 2 cartofi; 250 gr sparanghel; 4 cuburi concentrat de legume; 2 l apa; 1 lingura de busuioc verde, tocat; 1 priza sofran; sare si piper dupa gust; crema de usturoi (preparare crema de usturoi)

Preparare supa Minestrone: Puneti apa la fiert si, cand incepe sa fiarba, adaugati cuburile de concentrat de legume. Lasati sa fiarba 1 minut, dupa care adaugati si legumele congelate.

Lasati legumele sa fiarba 5 minute, adaugati cartofii taiati cuburi si sparanghelul taiat bucati de 5-6 cm lungime si mai lasati sa fiarba 10 minute. Dupa ce a fiert 10 minute, puneti 2 linguri de supa peste sofran, amestecati, dupa care turnati-l in oala.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Adaugati si busuiocul tocat, mai fierbeti 1 minut, dupa care stingeti focul.

Puneti in farfurii si adaugati o lingura de crema de usturoi (preparare crema de usturoi). Se poate servi calda sau la temperatura camerei.


Preparare in imagini:

Pentru prepararea supei Minestrone aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 punga de 450 gr de legume congelate Minestrone (acest amestec de legume are in compozitie: morcovi, cartofi, mazare, fasole verde, rosii, dovlecei, telina, conopida, praz, varza, fasole boabe, busuioc si patrunjel); 2 cartofi; 250 gr sparanghel; 4 cuburi concentrat de legume; 2 l apa; 1 lingura de busuioc verde, tocat; 1 priza sofran; sare si piper dupa gust; crema de usturoi (preparare crema de usturoi, http://www.all-food.ro/2010/02/10/crema-de-usturoi/) Preparare supa Minestrone: Puneti apa la fiert si, cand incepe sa fiarba, adaugati cuburile de concentrat de legume. Lasati sa fiarba 1 minut, dupa care adaugati si legumele congelate. Lasati legumele sa fiarba 5 minute, adaugati cartofii taiati cuburi si sparanghelul taiat bucati de 5-6 cm lungime si mai lasati sa fiarba 10 minute. Dupa ce a fiert 10 minute, puneti 2 linguri de supa peste sofran, amestecati,
dupa care turnati-l in oala. Condimentati cu sare dupa gust. Condimentati cu piper, dupa gust. Adaugati si busuiocul tocat, mai fierbeti 1 minut, dupa care stingeti focul. puneti in farfurii si adaugati o lingura de crema de usturoi (preparare crema de usturoi, http://www.all-food.ro/2010/02/10/crema-de-usturoi/). Se poate servi calda sau la temperatura camerei. Pofta Buna!

Succes la preparare si Pofta Buna!

Nu sunt păreri.

    Spune-ţi părerea