Omleta cu marar si carnati


Omleta cu marar si carnati

Azi am mult de alergat, asa ca dimineata am servit o omleta cu marar si carnati, gandindu-ma ca in mod sigur o sa sar peste masa de pranz. In concluzie, aveam nevoie de un mic dejun care sa-mi tina de foame pana mai pe dupa-amiaza tarziu.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 oua; o bucata de carnat; ulei pentru prajit; 50 g unt; 1 fir de patrunjel; 1 lingura de marar verde, tocat; sare si piper dupa gust.

Preparare omleta cu carnati: Puneti intr-o tigaie putin ulei, taiati carnatul felii si puneti-l in tigaie sa se rumeneasca cateva minute. Cat se rumeneste carnatul, puneti ouale intr-un bol si bateti-le bine. Condimentati cu sare si piper, dupa care adaugati mararul tocat si amestecati pentru a se integra omogen toate ingredientele.
Dupa ce s-au prajit carnatii, scoateti-i din tigaie si lasati-i sa se scurga de ulei intr-o strecuratoare.

Intr-o tigaie curata puneti untul sa se topeasca la foc mediu, adaugati carnatii si turnati oul batut peste carnati (untul trebuie sa fie incins cand turnati oul). Puneti un capac deasupra si lasati 2 minute sa se rumeneasca, dupa care intoarceti omleta si mai lasati 1 minut fara capac.
Stingeti focul, puneti omleta intr-o farfurie, presarati patrunjel verde pe omleta si o puteti servi.


Preparare in imagini:

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 oua; o bucata de carnat; ulei pentru prajit; 50 g unt; 1 fir de patrunjel; 1 lingura de marar verde, tocat; sare si piper dupa gust. Preparare omleta cu carnati: Puneti intr-o tigaie putin ulei, taiati carnatul felii si puneti-l in tigaie sa se rumeneasca cateva minute. Cat se rumeneste carnatul, puneti ouale intr-un bol si bateti-le bine. Condimentati cu sare
Condimentati cu piper, dupa care adaugati mararul tocat si amestecati pentru a se integra omogen toate ingredientele. Dupa ce s-au prajit carnatii, scoateti-i din tigaie si lasati-i sa se scurga de ulei intr-o strecuratoare. Intr-o tigaie curata, puneti untul sa se topeasca la foc mediu, adaugati carnatii si turnati oul batut peste carnati (untul trebuie sa fie incins cand turnati oul).
Puneti un capac deasupra si lasati 2 minute sa se rumeneasca, dupa care intoarceti omleta si mai lasati 1 minut fara capac. Stingeti focul, puneti omleta intr-o farfurie, presarati patrunjel verde pe omleta si o puteti servi. Pofta Buna!      

Succes la preparare si Pofta Buna!

O părere.

  1. Ramona spune:

    mmmm buna buna

Spune-ţi părerea