Salsa de rosii


Salsa de rosii

Pentru preparare salsa de rosii aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 rosii, de marime potrivita (doar pulpa); 1 ceapa mica rosie, tocata marunt; 2 ardei chili, taiati in mici rondele; 1 graunte de usturoi, tocat marunt; o jumatate de ardei gras (culoarea e la alegerea fiecaruia), taiat cuburi; sucul de la o limeta; sare si piper dupa gust.

Preparare salsa de rosii: Taiati rosiile pe jumatate, scoateti samburii ajutandu-va de o lingurita, iar pulpa taiati-o in cuburi mici si puneti-o intr-un castron. Adaugati ardeiul gras, ceapa rosie, ardeii iuti si usturoiul, dupa care amestecati.
Condimentati cu sare si piper dupa gust, turnati sucul de la limeta in castron, amestecati din nou si salsa de rosii este gata.


Preparare in imagini:

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 rosii, de marime potrivita (doar pulpa); 1 ceapa mica rosie, tocata marunt; 2 ardei chili, taiati in mici rondele; 1 graunte de usturoi, tocat marunt; o jumatate de ardei gras (culoarea e la alegerea fiecaruia), taiat cuburi; sucul de la o limeta; sare si piper dupa gust. Preparare salsa de rosii: Taiati rosiile pe jumatate, scoateti samburii ajutandu-va de o lingurita, iar pulpa taiati-o in cuburi mici si puneti-o intr-un castron. Adaugati ardeiul gras, ceapa rosie, ardeii iuti si usturoiul, dupa care amestecati. Condimentati cu sare si piper dupa gust,
turnati sucul de la limeta in castron, amestecati din nou si salsa de rosii este gata. Pofta Buna!        

Succes la preparare si Pofta Buna!

Nu sunt păreri.

    Spune-ţi părerea