Sos de rosii picant


Sos de rosii picant

Acesta este un sos de rosii picant pe care, de aceasta data, l-am preparat pentru falafel, insa va asigur ca este cat se poate de potrivit si daca il serviti alaturi de chiftelele obisnuite, din carne.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 150 g pasta de tomate; 100 ml supa de legume; 1 lingurita pasta de chili; 2 catei de usturoi, zdrobiti; 1 lingurita suc de lamaie; 1 lingura de patrungel proaspat, tocat.

Preparare sos de rosii picant: Turnati intr-o craticioara supa de legume. Mai apoi, incepeti si adaugati pasta de tomate, pasta de chili, usturoiul si patrunjelul. Stoarceti cam 1 lingurita de zeama de lamaie si amestecati.
Lasati sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, timp de 3-5 minute.

Puneti in sosiera si puteti servi acest sos alaturi de falafel sau de clasicele chiftele din carne.


Preparare in imagini:

Acesta este un sos pe care, de aceasta data, l-am preparat pentru falafel, insa va asigur ca este cat se poate de potrivit si daca il serviti alaturi de chiftelele obisnuite, din carne. Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 150 g pasta de tomate; 100 ml supa de legume; 1 lingurita pasta de chili; 2 catei de usturoi, zdrobiti; 1 lingurita suc de lamaie; 1 lingura de patrungel proaspat, tocat. Preparare sos de rosii picant: Turnati intr-o craticioara supa de legume. Mai apoi, incepeti si adaugati pasta de tomate, adaugati si pasta de chili, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat
Stoarceti cam 1 lingurita de zeama de lamaie si amestecati. Lasati sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, timp de 3-5 minute. Puneti in sosiera si puteti servi acest sos alaturi de falafel sau de clasicele chiftele din carne.  Pofta Buna!        

Succes la preparare si Pofta Buna!

Nu sunt păreri.

    Spune-ţi părerea