Salata de cartofi cu morcovi si ridichi


Salata de cartofi cu morcovi si ridichi

Astazi va propun o reteta de salata delicioasa, cu cartofi, morcovi si ridichi, care poate acompania de minune o friptura, dar care la fel de bine poate fi consumata si ca atare de catre aceia care isi doresc sa serveasca o cina light.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 150 g cartofi taiati pai si gatiti 10 minute la Dry Cooker (fara ulei, fara apa) – daca nu dispuneti de o tigaie Dry Cooker ii puteti praji un pic (in foarte putin ulei), doar atat cat sa devina usor aurii; 30 g morcov, taiat fideluta; 60 g ridichi, taiate fasii subtiri; 1 lingurita pasta de chili cu usturoi; 2 linguri sos de soia dulce pentru orez; 2 linguri otet de orez negru; 1 lingurita ulei de orez.

Preparare salata de cartofi cu morcovi si ridichi: Odata ce ati gatit cartofii, lasati-i sa se raceasca si treceti la pregatirea vinegretei. Puneti intr-un bol pasta de chili cu usturoi, sosul de soia, otetul de orez negru si uleiul de orez, dupa care amestecati.

In castronul in care veti pregati salata puneti morcovul si ridichile, turnati pe deasupra vinegreta, amestecati si lasati 30 de minute.

Dupa 30 de minute adaugati cartofii, amestecati bine si introduceti la frigider.

Cand s-a racit un pic, puneti in farfurii, ornati cu patrunjel proaspat si o puteti servi fie ca atare, fie in compania unei fripturi.


Preparare in imagini:

Astazi va propun o reteta de salata delicioasa, cu cartofi, morcovi si ridichi, care poate acompania de minune o friptura, dar care la fel de bine poate fi consumata si ca atare de catre aceia care isi doresc sa serveasca o cina light. Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 150 g cartofi taiati pai si gatiti 10 minute la Dry Cooker (fara ulei, fara apa) - daca nu dispuneti de o tigaie Dry Cooker ii puteti praji un pic (in foarte putin ulei), doar atat cat sa devina usor aurii; 30 g morcov, taiat fideluta; 60 g ridichi, taiate fasii subtiri; 1 lingurita pasta de chili cu usturoi; 2 linguri sos de soia dulce pentru orez; 2 linguri otet de orez negru; 1 lingurita ulei de orez. Preparare salata de cartofi cu morcovi si ridichi: Odata ce ati gatit cartofii, lasati-i sa se raceasca si treceti la pregatirea vinegretei. Puneti intr-un bol pasta de chili cu usturoi, sosul de soia, otetul de orez negru si uleiul de orez, dupa care amestecati. In castronul in care veti pregati salata puneti morcovul si ridichile, turnati pe deasupra vinegreta, amestecati si lasati 30 de minute. Dupa 30 de minute adaugati cartofii,
amestecati bine si introduceti la frigider. Cand s-a racit un pic, puneti in farfurii, ornati cu patrunjel proaspat si o puteti servi fie ca atare, fie in compania unei fripturi. Pofta Buna!      

Succes la preparare si Pofta Buna!

Nu sunt păreri.

    Spune-ţi părerea