Tartine cu branza de vaci si ardei copt


Tartine cu branza de vaci si ardei copt

Tartine cu branza de vaci si ardei copt, iata o gustare simpla si sanatoasa pe care vi-o puteti pregati fara prea mare efort, asa cum la fel de bine puteti lua in calcul aceasta reteta atunci cand va propuneti sa incropiti rapid niste aperitive, care sa dea bine pe platouri si sa fie gustoase in acelasi timp.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 100 g branza de vaci (daca tineti dieta sau regim folositi branza degresata); 1 ardei capia, copt; 2 catei de usturoi; 1 fir de marar; 1/2 lingura ulei de masline extravirgin; 1/2 lingura otet de mere cu miere.

Preparare tartine cu branza de vaci si ardei copt: Coaceti ardeiul, dupa care puneti-l intr-un castron (fara sa-l curatati de coaja) si acoperiti cu o folie de plastic.

Tocati foarte marunt usturoiul si puneti-l intr-un bol.

Tocati marunt mararul, puneti-l peste usturoi, dupa care adaugati uleiul si otetul.

In acest moment, curatati ardeiul copt de coaja, taiati-l in fasii subtiri si adaugati-l si pe el in bol. Amestecati, adaugati branza de vaci si amestecati din nou, pana obtineti o compozitie omogena.

Prajiti cateva felii de paine toast, taiati-le in 4, puneti crema de branza pe fiecare bucata si tartinele cu branza de vaci si ardei copt sunt gata pentru a fi servite.


Preparare in imagini:

Tartine cu branza de vaci si ardei copt, iata o gustare simpla si sanatoasa pe care vi-o puteti pregati fara prea mare efort, asa cum la fel de bine puteti lua in calcul aceasta reteta atunci cand va propuneti sa incropiti rapid niste aperitive, care sa dea bine pe platouri si sa fie gustoase in acelasi timp. Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 100 g branza de vaci (daca tineti dieta sau regim folositi branza degresata); 1 ardei capia, copt; 2 catei de usturoi; 1 fir de marar; 1/2 lingura ulei de masline extravirgin; 1/2 lingura otet de mere cu miere. Preparare tartine cu branza de vaci si ardei copt: Coaceti ardeiul, dupa care puneti-l intr-un castron (fara sa-l curatati de coaja) si acoperiti cu o folie de plastic. Tocati foarte marunt usturoiul si puneti-l intr-un bol. Tocati marunt mararul,
puneti-l peste usturoi, dupa care adaugati uleiul si otetul. In acest moment, curatati ardeiul copt de coaja, taiati-l in fasii subtiri si adaugati si ardeiul in bol. Amestecati, adaugati branza de vaci
si amestecati din nou, pana obtineti o compozitie omogena. Prajiti cateva felii de paine toast, taiati-le in 4, puneti crema de branza pe fiecare bucata tartinele cu branza de vaci si ardei copt sunt gata pentru a fi servite. Pofta Buna!        

Succes la preparare si Pofta Buna!

Spune-ţi părerea