Supa de pui cu fidea
Delicioasa supa de pui poate fi servita in tot timpul anului. Aceasta supa este usor de facut, este hranitoare, energizanta si se prepara foarte repede.
Pentru a prepara supa de pui aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 6 pulpe inferioare de pui; 1 cub de supa de pui; 3 morcovi; 1 ceapa mare; patrunjel verde; sare si piper dupa gust.
Puneti ceapa si morcovii sa se rumeneasca putin, adaugati si pulpele de pui sa se rumeneasca 1-2 minute, dupa care turnati apa rece si lasati la fiert, la foc mic, pana cand este fiarta carnea si zarzavaturile. Se adauga sare si piper dupa gust.
La sfarsit, se adauga fideaua si se lasa la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce ati stins supa, se pune verdeata tocata deasupra si se serveste cu piper macinat pus direct in farfurie.
Preparare in imagini:
Succes la preparat si pofta buna!