Omleta cu carnati oltenesti si ierburi de Provence


Omleta cu carnati oltenesti si ierburi de Provence

Daca sunteti foarte prinsi intr-o zi si nu aveti timp sa gatiti, si nici nu doriti sa faceti prea mari cheltuieli la cumparaturi, omleta cu carnati oltenesti este o reteta perfecta. Este o reteta ieftina si usor de preparat, iar ingredientele sunt calculate pentru 2 portii.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 100 g carnati oltenesti, taiati feliute; 50 g unt; 4 oua, batute; 1 lingurita de verdeturi de Provence; sare si piper dupa gust.

Preparare omleta cu carnati oltenesti: Puneti intr-o tigaie untul si lasati-l sa se topesca la foc mediu. Adaugati carnatii, taiati feliute subtiri, si lasati-i sa se rumeneasca, amestecand permanent. Dupa ce s-au rumenit carnatii, turnati ouale batute si presarati pe deasupra verdeturile de Provence, sare si piper dupa gust. Lasati sa se rumeneasca, la foc mic. Puneti un capac pe tigaie si mai verificati din cand in cand daca
s-a intarit compozitia si la suprafata. Cand este gata stingeti focul, scoateti omleta in farfurii si se poate servi cu salata de rosii si paine de casa.


Preparare in imagini:


Succes la preparare si Pofta Buna!

Spune-ţi părerea