Andive cu maioneza


Andive cu maioneza

Aseara am pregatit niste andive cu maioneza. Salata de andive nu trebuie sa lipseasca din meniu, cel putin o data pe saptamana, pentru ca andivele au o valoare nutritiva deosebita, prin continutul de minerale si vitamine pe care le contin. Se consuma ca salata simpla sau in combinatie cu alte legume, fiind fragede, cu gust placut, putin amarui. Se prepara cu otet si ulei sau cu maioneza. Mie imi place varianta cu maioneza.

Pentru prepararea salatei de andive cu maioneza aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 g andive; 200 g maioneza; patrunjel verde, marar si piper macinat (optional dupa gust).

Preparare salata de andive cu maioneza: Spalati bine andivele. Daca sunt infrunzite trebuie spalate toate frunzele. Puneti-le la scurs pe un prosop de hartie.
Dupa ce s-au uscat, taiati cotorul, tocati-le marunt si puneti-le intr-un bol. Adaugati maioneza si amestecati bine, dupa care introduceti bolul 1 ora la frigider.
Dupa ce s-au racit se pot servi cu paine de casa sau paine prajita. De asemenea, puteti presara pe deasupra, dupa preferinta, patrunjel, marar si piper macinat.


Preparare in imagini:


Succes la preparare si Pofta Buna!

O părere.

  1. Cris spune:

    Foarte bun site-ul,desi habar nu am sa gatesc,sunt la faza de experimentare!:)

Spune-ţi părerea