Sos de rosii picant

Acesta este un sos de rosii picant pe care, de aceasta data, l-am preparat pentru falafel, insa va asigur ca este cat se poate de potrivit si daca il serviti alaturi de chiftelele obisnuite, din carne.
Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 150 g pasta de tomate; 100 ml supa de legume; 1 lingurita pasta de chili; 2 catei de usturoi, zdrobiti; 1 lingurita suc de lamaie; 1 lingura de patrungel proaspat, tocat.
Preparare sos de rosii picant: Turnati intr-o craticioara supa de legume. Mai apoi, incepeti si adaugati pasta de tomate, pasta de chili, usturoiul si patrunjelul. Stoarceti cam 1 lingurita de zeama de lamaie si amestecati.
Lasati sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, timp de 3-5 minute.
Puneti in sosiera si puteti servi acest sos alaturi de falafel sau de clasicele chiftele din carne.
Preparare in imagini:
Succes la preparare si Pofta Buna!
Nu sunt păreri.