Sos de capere cu smantana


Sos de capere cu smantana

Acest sos de capere cu smantana este unul extrem de usor de pregatit atunci cand va propuneti sa serviti la masa un peste la gratar. Sosul poate fi preparat cu cateva ore inaintea gratarului si pastrat la frigider pana in momentul in care il veti servi, acest lucru fiind chiar de preferat pentru ca aromele sa aiba timp sa se intrepatrunda.

Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 100 g capere; 200 ml smantana pentru gatit (32%); 3 catei de usturoi; 1 fir de patrunjel; 1 fir de oregano; sare; piper alb, macinat.

Preparare sos de capere cu smantana: Prepararea este cat se poate de simpla. Puneti caperele, usturoiul, patrunjelul verde si oregano (cu tot cu tulpina) intr-un mixer.

Adaugati smantana, sare si piper alb, si procesati pana ce obtineti un sos omogen.

Puneti in sosiera, ornati cu cateva capere intregi si cu frunze de patrunjel. Acoperiti cu o folie de plastic si introduceti la frigider pana ce il veti servi.


Preparare in imagini:

Succes la preparare si Pofta Buna!

3 păreri.

  1. Un sos grozav de bun.

  2. pansy spune:

    Sosul asta trebuie sa fie tare bun !

  3. Tavi spune:

    @pansy – Incearca-l si o sa te convingi :).
    @maria mihalache – Medi, ma bucur ca iti place.

Spune-ţi părerea